Salakblog - Egymondatosok: így várják a legjobbak a 2015-ös szezont
Egymondatosok: így várják a legjobbak a 2015-ös szezont
Fotó: Europress/Getty

Egymondatosok: így várják a legjobbak a 2015-ös szezont


2015/01/08 16:00

Novak Djokovic (1.)

A legfontosabb célom hogy megőrizzem az első helyemet a világranglistán, jól játsszak, jól érezzem magam a pályán - és persze annyi meccset nyerjek meg, amennyit csak tudok.

Roger Federer (2.)

Nagyon jó évem, nagy momentumaim voltak tavaly, sikerült sérülésből visszajönnöm és újra megtaláltam a győzelemhez vezető utat, azt, hogy miben kell fejlődnöm ahhoz, hogy megfeleljek a kihívásoknak; ezt kell folytatnom idén is

Rafael Nadal (3.)

A jó és a rossz dolgok mást és mást adtak nekem eddig a karrierem folyamán. Idén sem várok mást.

Stan Wawrinka (4.)

Az előző év volt karrierem legjobbja, csodálatos dolgok történtek velem - idén még jobbat szeretnék, remélem, tudok még Grand Slameket és 1000-es versenyeket nyerni.

Kei Nishikori (5.)

Rengeteget fejlődtem, keményen dolgoztam a pályán és azon kívül is, ezért lettem ennyivel jobb fizikálisan, azért fejlődött ennyit a játékom.

Andy Murray (6.)

A fő célom, hogy visszakerüljek a világ négy-öt legjobbja közé, ez hajt most előre.

Tomas Berdych (7.)

Annál jobb érzés megnyerni egy meccset, minél kevésbé optimálisak a körülmények a számodra, minél kevésbé állsz jól. Talán ez a legjobb érzés.

Milos Raonic (8.)

Folyamatosan jól játszottam, eljutottam a tornák végjátékáig, ahol a legjobbakkal meccselhettem tavaly - ezt szeretném idén is elérni.

Marin Cilic (9.)

Folytatni kell a csapatommal közösen az építkezést, hiszen itt egy új év, tele új kihívásokkal - a legnagyobb motivációs erő számomra az, hogy napról napra fejlődjek, előre lépjek.

David Ferrer (10.)

Tele van a Tour feltörekvő, de már nagyszerű fiatalokkal, akik csodás jövő előtt állnak. Én 32 éves vagyok, abban bízom, még évekig kitarthatok mellettük.

Hozzászólások