Salakblog - Djokovic-Nishikori és Serena-Pliskova negyeddöntők - Ausztrál Open, 10. nap, kibeszélő
Djokovic-Nishikori és Serena-Pliskova negyeddöntők - Ausztrál Open, 10. nap, kibeszélő
Fotó: Europress/AFP

Djokovic-Nishikori és Serena-Pliskova negyeddöntők - Ausztrál Open, 10. nap, kibeszélő

HosszabbitásHosszabbitás
2019/01/22 23:48

Az Ausztrál Openre visszatért a kibeszélő, amit továbbra is igyekszünk jól látható helyen tartani, illetve a Salakblog Facebook-oldalán is rögzítjük.

Ide írhatjátok, amit a meccsek előtt/alatt az aktuális játéknapról gondoltok, mindent, amiről mi esetleg nem írunk, de ti beszélnétek róla, és mindent, ami szerintetek más cikkek alatt könnyen elveszne a kommentek között.

Összefoglalónk az előző játéknapról:

Stefanos Tsitsipas vár Rafael Nadalra, na de ki az a Danielle Collins? | Hosszabbítás

Federer-Nadal álom-elődöntőben reménykedtünk, de csalódásra semmi ok: Rafael Nadal bejutott a legjobb négy közé az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon és a címvédőt búcsúztató Stefanos Tsitsipasszal csaphat össze, aki élete első Grand Slam-elődöntőjében sem lesz teljesen esélytelen. A hölgyeknél Petra Kvitova törte szét az ausztrál álmokat, és olyasvalakivel játszhat a döntőbe jutásért, akire tényleg senki nem számított: az amerikai Danielle Collins ugyanis továbbra is halmozza a skalpokat.

Djokovic bízik benne, hogy rendben lesz a negyeddöntőben:

Djokovic: "Egy kicsit éreztem a hátam, de semmi komoly" | Hosszabbítás

A szerdai játéknapon további két férfi és két női negyeddöntővel folytatódnak majd a küzdelmek az Ausztrál Openen. Az egyik leginkább várt összecsapás, egyben a nap utolsó egyes mérkőzése majd a világelső Novak Djokovic és Nishikori Kei találkozója lesz. A japán küzdőszelleme messze földön híres, melyre a legutóbbi példát épp az előző fordulóban, a Pablo Carreno-Busta elleni meccsén láthattuk.

A szerdai program:

Hozzászólások