Salakblog - Djokovic és felesége ismét negatív koronavírus-tesztet produkáltak
Djokovic és felesége ismét negatív koronavírus-tesztet produkáltak
Fotó: Europress/AFP

Djokovic és felesége ismét negatív koronavírus-tesztet produkáltak

Kálmán LaciKálmán Laci
2020/07/02 15:59
Novak Djokovic sajtósai azt közölték a mai napon, hogy a világelső és felesége, Jelena legutóbbi COVID-19-tesztje negatív lett. Mindezt tíz nappal az után, hogy bejelentették, mindketten megfertőződtek a vírussal.

Djokovic azután teszteltette magát, hogy az Adria Tour második, zadari állomásának döntőjét le kellett fújni, mivel több játékosról és edzőről is kiderült, elkapták a betegséget. A szervezők a bemutatótorna egyik helyszínén sem tették kötelezővé sem a maszk viselését, sem a távolságtartást.

"Novak Djokovic és a felesége, Jelena is negatív COVID-19-tesztet produkált. Ezt mutatták azok a PCR-tesztek, melyet mindketten Belgrádban végeztettek el" - szól a világelső sajtósainak közleménye.

Noha sem Djokovicnak, sem Jelenának nem voltak tünetei, az elmúlt tíz napot mindketten önkéntes karanténban töltötték a szerb fővárosban.

A hírek közben arról szólnak, hogy ismét emelkedik a pozitív esetek száma az országban, aminek következtében bizonyos, korábban már törölt korlátozó intézkedéseket ismét bevezettek. Kötelező lett a maszkviselés és a távolságtartás.

Djokovic a negyedik olyan játékos volt, akiről az Adria Tour kapcsán derült ki, hogy fertőzött. Korábban Grigor Dimitrov, Borna Coric és Viktor Troicki jelezték, hogy pozitív tesztet produkáltak. A világelső edzője, Goran Ivanisevic is elkapta a vírust. 

ESPN

Hozzászólások