Salakblog - Csemegék
Csemegék

Csemegék

Szántó PetraSzántó Petra
2010/08/15 19:52

A mai fantasztikus hangulatú Úszó EB zárónap után este két igazi teniszcsemegével vezethetünk le, a lányoknál és a fiúknál is hatalmas döntőre van kilátás. clijsterscincy

Cincinnatiben Kim Clijsters és Maria Sharapova csapnak össze a fináléban, 3 és fél év után először látják egymást a háló túlsó oldalán. Két korábbi világelső, két különböző ok miatt visszatérő klasszis játszik egymással, 5 Grand Slam torna és 59 tornagyőzelem egymás mellett. A formájukról sok mindent elmond, hogy mindketten harmadik idei trófeájukért küzdenek, és meccsük akár egy US Open döntő is lehetne.  Az Eurosporton este 9-től élőben!

sharapova

Torontóban megismétlődik az Ausztrál Open döntője, Federer és Murray játszanak egymással. A volt világelső (és jövő héttől újra második) svájci Berdych elleni hatalmas győzelme és mérhetetlen tapasztalata miatt favoritnak számíthat, ám elég, ha egy pillantást vetünk a Murray által legyőzöttek illusztris listájára (Nalbandian!, Nadal!), és máris vizionálhatjuk a 3 és fél órás döntő szett tie-breakben eldőlő, öldöklő csatát lelki szemeink előtt.

mur

De ha ennél simább lesz, akkor sem panaszkodhatunk. Csak dőljünk hátra, és élvezzük a teniszt.

fedtrornto

Hozzászólások