Salakblog - Babos már tovább is jutott - Ausztrál Open, 1. nap, kibeszélő
Babos már tovább is jutott - Ausztrál Open, 1. nap, kibeszélő
Fotó: Europress/AFP

Babos már tovább is jutott - Ausztrál Open, 1. nap, kibeszélő

HosszabbitásHosszabbitás
2019/01/14 09:11

Az Ausztrál Open nyitónapján visszatér a kibeszélő, amit továbbra is igyekszünk jól látható helyen tartani, illetve a Salakblog Facebook-oldalán is rögzítjük.

Ide írhatjátok, amit a meccsek előtt/alatt az aktuális játéknapról gondoltok, mindent, amiről mi esetleg nem írunk, de ti beszélnétek róla, és mindent, ami szerintetek más cikkek alatt könnyen elveszne a kommentek között.

Babos Tímea már tovább is jutott az első fordulóból

Babos az Ausztrál Open második körében, ahol GS-győztes vár rá | Hosszabbítás

Babos Tímea bejutott a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójába. A világranglistán 66. magyar játékos hétfőn 1 óra 42 perces mérkőzésen, két rövidítéses szettben verte az 58. helyen álló tunéziai Ons Jabeur-t. A párosban címvédő Babos következő ellenfele egyesben az ötödik helyen kiemelt amerikai Sloane Stephens lesz.

Még mindig szavazhattok arról az alábbi cikkben, hogy szerintetek melyik volt az Ausztrál Open legjobb döntője a 2000-es években

Melyik volt a kétezres évek legjobb döntője Melbourne-ben? | Hosszabbítás

Az idén rendezik meg a huszadik olyan Australian Open döntőt, aminek az évszáma kettessel kezdődik majd, ezért arra gondoltunk, hogy itt lenne az ideje egy kis múltidézésnek, már csak azért is, mert ezalatt az idő alatt felnőtt egy teljes generáció.

Rafael Nadal is nyert, összefoglaló a meccséről:


Andy Murray hatalmasat küzdött, döntő játszmát harcolt ki, de addigra már elfogyott, Bautista Agut jutott tovább. Ettől függetlenül Murrayt úgy ünnepelte a közönség, mintha Grand Slamet nyert volna, ausztrálként.


Standing ovation


Játékostársai ezzel a videóval búcsúztatták/köszöntötték Murrayt.
Hozzászólások