Salakblog - Az év labdamenetei 2014: Férfiak - Szavazz Te is!
Az év labdamenetei 2014: Férfiak - Szavazz Te is!
Fotó: Europress/AFP

Az év labdamenetei 2014: Férfiak - Szavazz Te is!

Szántó PetraSzántó Petra
2014/12/24 10:59

Két bejgli és három forraltbor között nem lesz nehéz dolgotok: csak nézzétek végig az év legszebb férfi labdameneteit, és döntsétek el, hogy melyik a legeslegszebb.

Kezdjük rögtön egy igazán ütőssel: Andy Murray és Grigor Dimitrov acapulcói elődöntője sokáig emlékezetes az alábbi pont miatt.

A nap, amikor megszületett Stan the Man. Az Ausztrál Open negyeddöntő, amikor megverte Novak Djokovicot, többek között ilyen labdamenetekkel.

Nick Kyrgios nem állt túl jól a második szettben Benoit Paire ellen Melbourne-ben, hiszen a franciának labdája volt az egyenlítéshez. De aztán bejelentkezett ezzel.

Roger Federer úgy váltott át védekezésből támadásba ezzel a láb közötti átemeléssel Dubajban, hogy Benjamin Becker azt sem tudta, mi van.

Lábközötti vs lábközötti! Bob és Mike Bryan odatették magukat Ivan Dodig és Marcelo Melo ellen a londoni világbajnokságon.

Dustin Brown ugyan megverte Rafael Nadalt Halléban, ennek a labdamenetnek a dicsősége viszont Rafát és az ő hihetetlen reakcióját illeti.

Leütni a pályáról Rafát salakon? Sok szerencsét hozzá!

Run, Tommy, run! Roger Federer jól megfuttatta veterán barátját Indian Wellsben, de 36 évesen tud még aprítani Haas!

Mikor játssz a lehető legjobban Rafa Nadal ellen? Természetesen meccslabdánál! Így nyerni, te jó ég...

Feliciano Lopez iszonyatosan jól teniszezett Sanghajban, többek között Mikhail Youzhny ellen is. Ez a labdamenet viszont maga a tökéletes tenisz.

Mégsem olyan könnyű? Azért válasszatok egyet! És persze békés boldog karácsonyt kíván minden teniszrajongónak a Salakblog! ;)

 

Hozzászólások