Salakblog - Apróságok
Apróságok

Apróságok

Szántó PetraSzántó Petra
2010/03/26 21:49

Tudjuk, kicsit rákaptunk a zanzásított rövidhíres posztokra, csak sok a meló, és így legalább egyben van minden, ami eszünkbe jutott ma, valamint ti is beírhatjátok, ha olvastok valami érdekfeszítőt. Továbbá, Rafán felbuzdulva érdeklődöm a bölcsességfog-kihúzáson átesettek tapasztalatai iránt. :)

Naszóval akkor:

Rafa Nadalnak fáj a bölcsességfoga. Jájj, az iszonyú tud lenni.

Tommy Haas március 25-től az Egyesült Államok színeiben versenyez. Régóta kettős állampolgár, de eddig németként játszott.

Wayne Odesniket akár két évre is eltilthatják. A brisbane-i torna előtt találtak nála 8 db injekciós tűt, benne egyenként 6 milligram humán növekedési hormonnal (HGH). Egy ausztrál bíróság bűnösnek találta doppingszer csempészetben, 8000 dolláros büntetést kapott, az ITF hoz döntést arról, hogy eltiltják-e.

Melinda döntő szett tie-breakban kapott ki Maria Kirilenkótól, pedig adogathatott a győzelemért.

Kiosztották a 2009-es WTA díjakat is: Serena az év játékosa, Serena és Venus az év párosa, Kim az év visszatérője és hetedszer (!) övé a Karen Krantzcke sportszerűségi díj (amit lassan Clijstersről is el lehetne nevezni), Oudin az év újonca, Wickmayer az év legtöbbet fejlődő játékosa (ahhoz képest, hogy 4 hónapja még úgy volt, hogy 1 évre eltiltják pont pont pont), Demié lett a szurkolói díj, míg Liezel Huber nyerte a Player Service Awardot rengeteg jótékonysági akciójáért.

A héten vonul vissza hivatalosan Guillermo Canas, 32 évesen. Világranglista 8. hely, 7 tornagyőzelem, Roland Garros negyeddöntő, 1 év eltiltás doppingolásért. A jövőben edzőként fog dolgozni saját akadémiáján, melyet tavaly nyitott Key Biscane-ben, a miami torna helyszínén.

Jó kis párosítások péntekre: Nadal-Dent, Henin-Dementieva, Roddick-Andrejev

Ezen a héten Wozniacki a 2., Clijsters 16., Henin 33.,  Ivanovic 58. a világranglistán! Gondoltátok volna ezt 1 éve?

Hírek az öregekről: Agassi McEnroe-val gálázik majd júliusban Los Angelesben, míg Tim Henman megkezdi szenior pályafutását.

És Ági biciklije címlapot érdemelt vétéáéknál.

agiewta

Hozzászólások