Salakblog - Andy Murray Wimbledonban szeretne visszatérni, de csak párosban
Andy Murray Wimbledonban szeretne visszatérni, de csak párosban
Fotó: Europress/AFP

Andy Murray Wimbledonban szeretne visszatérni, de csak párosban

HosszabbitásHosszabbitás
2019/05/21 13:02
A csípőműtétje után lábadozó Andy Murray a wimbledoni tenisztorna párosversenyében szeretne visszatérni.

Az egyesben korábban világelső, kétszeres wimbledoni bajnok játékos kedden egy napilapban azt mondta: "nagyon csekély" az esély arra, hogy az egyéni szerepéléshez megfelelő erőnléti állapotba kerüljön, ám a párosban való indulása "lehetséges".

Murray januárban, az ausztrál nyílt teniszbajnokság előtt úgy fogalmazott, folyamatos fájdalmai miatt visszavonul. A hónap végén aztán másodszor is kés alá feküdt a csípőjével, amivel előtte közel két évig bajlódott, és amelyet egy évvel korábban is megműttetett. Márciusban a 32 éves játékos már bizakodóbb volt, és az év második felére tervezte visszatérését. Április elején Instagram-oldalán posztolt arról, hogy ismét a pályán van és immáron fájdalom nélkül teniszezik.

"Ha továbbra is minden ilyen jól alakul, meg fogok próbálkozni egyesben is a visszatéréssel, aztán majd meglátjuk, mi történik" - jelentette ki a brit versenyző.

Murraynek június 18-ig van lehetősége szabadkártyát kérni a wimbledoni teniszbajnokságra, amelyet idén július 1. és 14. között rendeznek.

MTI

Hozzászólások