Salakblog - Ana Ivanovic, mint stewardess (Galéria)
Ana Ivanovic, mint stewardess (Galéria)
Fotó: IPTL - International Premier Tennis League Facebook

Ana Ivanovic, mint stewardess (Galéria)

Szántó PetraSzántó Petra
2014/12/02 15:16

Előre bocsátjuk, ebben a cikkben nem fogunk túlságosan mély szakmai kérdéseket körbejárni, de mivel holtszezon van, a teniszezők pedig épp vagy barnulnak valahol, vagy már alapoznak, egy nagy részük pedig az IPTL sorozatban ökörködik, ezért talán el is nézitek nekünk, ha most félretesszük kicsit a teniszt, és csak képeket nézegetünk.

Az IPTL sorozat mától Szingapúrban folytatódik, ahova a játékosok egy része különgéppel érkezett, erről pedig vannak fotóink. Nem tudjuk, hogy ti hogy vagytok vele, de mi néha szeretjük látni munkán kívül is a világ legjobb teniszezőit. Ez pedig egy ilyen pillanat volt...

A világelső Serena Williams, a korábbi világelső Ana Ivanovic, Daniela Hantuchova, a szintén korábbi világelsők, mint Carlos Moyá és Lleyton Hewitt, aztán Marin Cilic, Gael Monfils, Jo-Wilfried Tsgonga, Tomas Berdych, a nagy Goran Ivanisevic, Fabrice Santoro, Nick Kyrgios, Mark Philippoussis és még néhányan a világ legjobb páros teniszezői közül együtt utaztak Szingapúrba, és erről szerencsére képek is készültek. Ráadásul Ivanovic stewardesst játszott, aminek mindannyian örülünk.

Élvezzétek ezeket a fotókat ebben a csúnya időben is, készülve az ausztrál nyárra. ;)

(A képekre kattintva teljes méretben is láthatjátok a fotókat.)

(Fotók: IPTL- International Premier Tennis League Facebook, Serena Willimas Instagram)

Hozzászólások