Salakblog - Agassi+Hewitt+Serena = zakó
Agassi+Hewitt+Serena = zakó
Fotó: Europress/getty

Agassi+Hewitt+Serena = zakó

Szabó GáborSzabó Gábor
2014/12/03 11:17

Úgy fest az IPTL-ben nagyon nem számít, hány Grand Slam győzelme van egy csapatnak. Nekik hármójuknak egyébként 28 amennyiben csak a szinglit számoljuk, ha a párosokat is akkor 41 plusz még 5 olimpiai arany. És akkor még ott volt velük Berdych is akinek azért csak van egy wimbledoni döntője. Mégis simán 29/21-re kikapott a Singapore Slammers a Manila Maverickstől. Az öt mérkőzsből mindössze egyet tudtak megnyerni azt is elég szűken, Serena 6/5-re győzte le Flipkenst.

Mondjuk az is igaz, hogy még mindig jobban jártak mint a szingapuri forduló nyitómeccsén az UAE Royals, amelyik a sorozat történetének legnagyobb zakóját volt kénytelen elkönyvelni az Indian Aces ellen. Pedig sem Federer sem Sampras nem játszott, de így is mindössze 11 játékig jutottak 30 ellenében, ami azt jelenti, hogy az öt meccsen alig valamivel több mint két játékot tudtak nyerni átlagban.

Ezzel a győzelemmel egyébként Ivanovicék (aki a Fülöp szigetektől Szingapurig tartó utat stewardeskedéssel töltötte) még veretlenek (4/4) míg Serenáék nyeretlenek. A másik két csapatnak pedig két győzelme van négy meccsből.

 

Hozzászólások