Salakblog - A korábbi világelső túlvan az újabb csípőműtétjén
A korábbi világelső túlvan az újabb csípőműtétjén
Fotó: Europress/AFP

A korábbi világelső túlvan az újabb csípőműtétjén

HosszabbitásHosszabbitás
2019/01/29 10:09

Ismét megműtötték Andy Murray korábbi világelső teniszező csípőjét.

A háromszoros Grand Slam-tornagyőztes 31 éves játékos Instagram-oldalán jelentette be, hogy hétfőn megint kés alá feküdt.

"Kicsit összetörten érzem magam, de remélem, ez a beavatkozás véget vet a fájdalomnak" - írta közösségi oldalán a skót játékos, akinek egy fémdarabot ültettek be a sérült testrészébe.

Murray a vasárnap véget ért melbourne-i ausztrál nyílt bajnokság előtt könnyeivel küszködve arról beszélt, hogy legfeljebb a wimbledoni tornáig fog versenyezni.

Andy Murray bejelentette visszavonulását, az Ausztrál Open lehet az utolsó tornája | Hosszabbítás

Andy Murray magyar idő szerint péntek hajnalban sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy valószínűleg az idei Ausztrál Open lesz pályafutásának utolsó tornája. A korábbi világelső a csípősérülésével magyarázta döntését, sem a rehabilitáció, sem a műtét nem enyhített fájdalmain. A skót elmondta, szeretné Wimbledonban játszani utolsó mérkőzését, azonban nem biztos benne, hogy képes további öt hónapig elviselni a fájdalmat.

A kétszeres olimpiai aranyérmes teniszező 20 hónapja küzd csípőproblémákkal, és egy éve műtéten esett át. Tavaly emiatt mindössze nyolc mérkőzést nyert, idén védett ranglistájának köszönhetően indulhatott az év első Grand Slam-tornáján, ahol az első fordulóban búcsúzott: a spanyol Roberto Bautista Aguttól kapott ki ötszettes, 4 óra 14 perces mérkőzésen.

MTI

Hozzászólások