Salakblog - A korábbi világelső szerint Babos Tímea "egy kibaszott senki" - Videó
A korábbi világelső szerint Babos Tímea "egy kibaszott senki" - Videó
Fotó: Europress/AFP

A korábbi világelső szerint Babos Tímea "egy kibaszott senki" - Videó


2018/04/10 09:15

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Babos Tímea a volt világelső Garbine Muguruza ellen játszott a monterreyi női tenisztorna vasárnapi döntőjében. Bár a magyar játékosé lett az első szett, győzni végül nem tudott. Babos remek kezdése mindenesetre látványosan kiborította a kétszeres Grand Slam-győztes spanyolt.

Ahogy az az alábbi videóban is látszik, a második játszában egy térfelcserénél Muguruza edzői segítséget kapott Sam Sumyktól. A francia mester először azt kérdezte a nyilvánvalóan feszült tanítványától, hogy miben segíthet neki, majd azt tudakolta, hogy dühös-e valamiért Muguruza. A spanyol válaszai nem mindenhol hallatszanak tisztán a háttérzajtól, hiszen csak az edzője viselt mikrofont, de az jól kiérthető, hogy miután leszögezi, hogy nem dühös, az ex-világelső Babosra utalva azt is kijelenti, hogy "she's a nobody", azaz "ő egy senki".

Sam Sumyk ezután arról próbálja meggyőzni Muguruzát, hogy a dühöngés helyett inkább teniszezzen, mert akkor sokkal jobb Babosnál, aztán megpróbál lelket önteni tanítványába; türelemre inti és azt javasolja, hogy mindig legyen agresszív. A döntő későbbi győztese azonban csak üveges tekintettel bámul előre, és durcásan hajtogatja, Babosról, hogy "ő egy senki, egy kibaszott senki" (ez 47:02-nél hallható a videóban). A szünet végén pedig a meccs kommentátora is elnézést kér azért, amiért a nem megfelelő nyelvezet esetleg a nézők számára is kiérthető volt a közvetítésben.


Hozzászólások