Salakblog - 7/6 7/6 7/6 7/6
7/6 7/6 7/6 7/6

7/6 7/6 7/6 7/6

Szabó GáborSzabó Gábor
2010/01/11 12:34

59250674

Ha csak a címre tekintünk, meg azokra, akik a pályán voltak, azt gondolhatnánk, hogy igazából elég volt csak a rövidítésekre koncentrálni chennai meg a brisbane-i döntőkben, de ez aligha igaz.

Roddick például 5/1-re is vezetett már Stepanek ellen a második játszmában, két alkalommal is adogatott a tornagyőzelemért, sikertelenül. Pedig a második alkalommal hatból öt első szervát beütött, mégis elbukta a játékot. A meccset azért nem, és ez mindenképpen érdekes szezonkezdet, hiszen egyfelől Andy még sosem nyert tornát Ausztráliában, másfelől azt se feledjük, hogy Wimbledon óta már csak a sérülések miatt se lehetett sok sikerélményben része. Ráadásul Gasquet, Berdych és Radek legyőzésével nyert tornát, ami azért semmiképen sem rossz.

TENNIS/

Chennaiban Cilic megvédte a címét, szemben Stepanekkel, akinek ez nem sikerült. Pedig korábban még soha nem nyert Wawrinka ellen, igaz viszont, hogy a svájci meg tornadöntőben nem szokott remekelni. Egyetlen tornáját úgy nyerte, hogy Nole visszalépett ellene az umagi döntőben légzési problémák miatt, azon kívül hatot vesztett (v.ö.: Davy). Az első szettért még adogathatott Waw sikertelenül, igaz a másodikban meg ő jött vissza break hátrányból.

A Hopman Kupát a spanyolok nyerték, de mivel ott a három meccsen csak két tie break volt, ezért azzal csak röviden foglalkoznék. Kb. egyik szinglit sem találtam volna el (Robson megverte Martinez Sanchezt, Robredo meg Murrayt), a vegyes páros meg kit érdekel :)

Hozzászólások