Tenisz - Őszi zanza

Őszi zanza

Szabó GáborSzabó Gábor
2010/10/14 17:01

nolebeijing

Egy-egy mondatban, csak hogy mindenről essen szó, ami történt a tenisz világában.

- Serena és Venus sem lép többet pályára idén, úgyhogy biztosítottak két újabb kiadó helyet a dohai világbajnoksága. (Szintén befejezte az évet Kuznetsova, Sharapova és Radwanska.)

- Jürgen Melzer élete meccsét játszva, háromban verte a világelső Nadalt Shanghajban.

- Caroline Wozniacki HAT tornagyőzelemnél jár idén, Pekingben sem állt le a világelsőség bebiztosítása után. Csak bírja szusszal a vébéig, a térde már agyon van kötve. Mindemellett komoly szerepre is készül, világelsőként most már szeretne bekerülni a játékosok tanácsába (WTA Players Council) is, Clijsterst twitteren keresztül kérte meg, hogy szavazzon rá.

- Roddick ágyéksérülést szenvedett Sanghajban, szegény, már megint nem túl jókor.

- Novak Djokovics újabb ellenállhatatlanul cukkancs videója alább. A vébén résztvevők művészi alkotásait amúgy jótékonysági árverésre szánják. Rafa, Roger és Nole mellett azóta Murray is kvalifikálta magát a londoni világbajnokságra.

- Federer kiosztotta soron következő lábközöttijét, ezúttal Isnernek.

- A Federer családba közben érkezett két újabb baba, Roger nővére, Diana is ikreknek adott életet, úgyhogy a Federer szülők bő egy éven belül 4 db unoka jogos felhasználói lettek, és a következő években nem lesznek unatkozó nyugdíjasok. Bár ez a veszély amúgy sem fenyegette őket.

- Erről eszembe jutott, hogy a Hewitt családba is érkezik az újabb baba. Lleyton és felesége, Bec harmadik gyermeküket várják az év végére.

- Továbbá az is beugrott, hogy Bob Bryan megkérte barátnője kezét, és azt tervezi, hogy Djokovics fog énekelni az esküvőjén. Ahogy ismerjük a szerbet, tuti vállalja a a fellépést.

- Justine Henin szabadidejében nem csak énekel, táncol is!

Hozzászólások