Tenisz - Megosztó öltözékkel sokkolta a bolgár teniszsztár az Ausztrál Open közönségét
Megosztó öltözékkel sokkolta a bolgár teniszsztár az Ausztrál Open közönségét
Fotó: Europress/AFP

Megosztó öltözékkel sokkolta a bolgár teniszsztár az Ausztrál Open közönségét


2020/01/20 14:35
Grigor Dimitrov az elveszített első játszma ellenére sikerrel vette az első fordulót Melbourne-ben, 4:6, 6:2, 6:0, 6:4 arányban nyert az argentin Juan Ignacio Londero ellen. Dimitrov azonban elsődlegesen nem a teljesítményével hívta fel magára az internetezők figyelmét, hanem - az ATP honlapja szerint - sárga foltokkal díszített, egyébként sötétlila melegítőjével.

Tudjuk, hogy az internet gonosz hely tud lenni, így nyilván Dimitrov kapott hideget-meleget a szokatlan felszerelés láttán. Voltak olyanok, akiknek tetszett a merész összeállítás, mások viszont inkább viccelődtek rajta. "Nekem nincsen problémám, bármit is kell viseljek. De azt gondoltam, ez elég menő" - nyilatkozta az ATP honlapjának Dimitrov. "Sőt, imádom. Imádom a színeket. Szeretek kísérletezni, a pályán pedig nem igazán gondolok az öltözékemre. Az a lényeg, hogy kényelmes" - folytatta a bolgár.

Dimitrov elismerte, a baráti társaságából is kapott megjegyzéseket. "Páran azt mondták, tudták, hogy ezt fogom viselni, viszont azt nem gondolták, hogy az egészet felveszem."

A teniszező elmondása szerint edzője, Andre Agassi kifejezetten dicsérte az új melegítőt. Ez mondjuk nem annyira meglepő, játékosként Agassi is szeretett kitűnni megjelenésével, Wimbledonban sokáig ellenkezett a kötelező fehér egyenöltözet ellen, az egyik US Openen pedig rövid farmernadrágban indult el. Dimitrov azt is hozzátette, az élet számos pontján szeret különbözni az átlagtól, és azt sem zárta ki, hogy más versenyekre is készülnek valamilyen különlegességgel a sportszergyártójával.

Ez a rendkívül fontos kérdés nem tűr halasztást, itt az idő igazságot tenni az évtized első melegítőbotrányának ügyében!

Tetszik Dimitrov melegítője?

Igen.
 
0% (0 szavazat)
Nem.
 
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 0

 

Hozzászólások