Tenisz - Győzelemmel tért vissza Andy Murray
Győzelemmel tért vissza Andy Murray
Fotó: Europress/AFP

Győzelemmel tért vissza Andy Murray

HosszabbitásHosszabbitás
2019/07/05 09:47

 Andy Murray hosszú sérülését követően győztes meccsel tért vissza a teniszpályára, s mint mondta, ettől egyből visszatért a jókedve is.

A britek olimpiai bajnoka a francia Pierre-Hugues Herbert játékostársaként a wimbledoni torna férfi páros versenyének első fordulójában négy szettben (4:6, 6:1, 6:4, 6:0) kerekedett a francia Ugo Humbert és a román Marius Copil kettős fölé.

Murray - aki legutóbb az év elején, az Australian Openen játszott, ott is csupán egyetlen mérkőzést - a találkozó után úgy fogalmazott: mindig nagyszerű érzés a pályán lenni.

"Én csak újra teniszeztem. Fájdalommentesen, egészségesen. Ez jó" - nyilatkozta. A skót játékos hozzátette: ezt az érzést élvezi gyerekkora óta, viszont az elmúlt években előfordult, hogy semmi élvezetet nem talált a játékban.
"A jókedv visszatért. Remélem, hogy közben a csípőm is jól érzi magát" - utalt a többször műtött testrészére a teniszező, aki állandó fájdalmai miatt már a visszavonulását is kilátásba helyezte.

A 32 éves Murray vegyes párosban a 37 esztendős amerikai Serena Williamsszel indul - egyesben előbbi kétszer, utóbbi pedig hétszer diadalmaskodott Londonban -, pénteken, az első fordulóban az Andreas Mies, Alexa Guarachi német, chilei duóval találkoznak.

MTI

Hozzászólások