Tenisz - Fucsovics a főtáblára került és egy selejtezőssel kezd Cincinnatiban
Fucsovics a főtáblára került és egy selejtezőssel kezd Cincinnatiban
Fotó: Europress/AFP

Fucsovics a főtáblára került és egy selejtezőssel kezd Cincinnatiban


2018/08/11 19:16

Fucsovics Márton pár napja még közel sem volt biztos abban, hogy főtáblán játszhat a Cincinnatiban jövő héten kezdődő 1000-es tenisztornán. A visszalépéseknek köszönhetően viszont utolsó ranglistás helyen végül "felcsúszott" a főtáblára és még egy "könnyebb" első fordulós meccsre is számíthat. 

Fucsovics életében először léphetett pályára a főtáblán a héten a torontói Mastersen, ahol sikerült egy kanyart mennie, legyőzve a portugál Joao Sousát, majd Stan Wawrinka ellen több meccslabdát is elpuskázva fejezte be a versenyt.

Erről a vereségről a Facebook oldalán is nyilatkozott:

A hétvégén Marci már Cincinnatiba utazott, ahol nem volt biztos a főtáblás szereplése, viszont a visszalépések után és a ranglistás helyének is köszönhetően megkapta az utolsó szabad helyet alanyi jogon egy újabb 1000-es tornán. Ráadásul a sorsolás sem lett túlságosan rossz, mivel az első fordulóban egy selejtezőből felkerült játékos ellen léphet pályára. Egyelőre még az első selejtezős meccseket bonyolítják le Cincinnatiban, így nehéz megmondani ki lehet majd Marci ellenfele, de akár Karlovic, Medvedev, Baghdatis, Feliciano Lopez, Garcia-Lopez vagy Lajovic is főtáblára kerülhet. A sorsolás ITT található. 

A második körben pedig Dominic Thiem várhat Marcira!


Hozzászólások