Tenisz - Koronavírusos az Adria Touron résztvevő teniszező 
Koronavírusos az Adria Touron résztvevő teniszező
Fotó: Europress/AFP

Koronavírusos az Adria Touron résztvevő teniszező 

Wojciechowski PatríciaWojciechowski Patrícia
2020/06/21 20:25
Koronavírussal fertőződött meg az Adria Tour zadari állomásán is résztvevő Grigor Dimitrov. A bolgár a közösségi médiában jelentette be, hogy pozitív koronavírus-tesztet produkált. 

Dimitrov szombaton Borna Coric ellen lépett pályára Zadarban, ahol sima 4:1,4:1-es vereséget szenvedett, majd esti mérkőzésétől visszalépett. 

"Szeretném tudatni a szurkolóimmal, hogy Monacóba visszatérve, pozitív lett a koronavírus-tesztem. Szeretném tisztázni, hogy mindenkit, aki az elmúlt napokban kapcsolatba lépett velem, letesztelnek, és megteszik a szükséges intézkedéseket. Sajnálok minden kellemetlenséget, amit okoztam. Már otthon vagyok, és a gyógyulásra fókuszálok. Köszönöm a támogatást. Vigyázzatok magatokra, és maradjatok egészségesek!"-üzente Dimitrov.

Dimitrov pozitív koronavírus-tesztje abból a szempontból is érdekes, hogy Belgrádban és Zadarban is pályára lépett, és többször is kapcsolatba került játékostársaival, a viadal pedig mindkét helyszínen nézők előtt zajlott. Miként az is kérdéses, lesz-e így folytatása az Adria Tournak, a zadari döntőt, melyet Novak Djokovic és Andrey Rublev vívott volna egymással, már törölték. 

Hozzászólások