Tenisz - Bemutatták az eddigi legötletesebb karanténteniszt, és az internet imádja - videó!
Bemutatták az eddigi legötletesebb karanténteniszt, és az internet imádja - videó!
Fotó: Brightcove

Bemutatták az eddigi legötletesebb karanténteniszt, és az internet imádja - videó!


2020/04/20 17:04
Az ATP jó ideje arra buzdítja a teniszrajongókat, hogy osszák meg a világgal, milyen alternatív edzésmódszereket találtak ki a karantén idejére. Ha ez egy verseny lenne, akár már most kihirdethetnénk a győzteseket.

A társadalmi távolságtartás kritériumainak tökéletesen megfelelő teniszt két olasz lány találta ki, akik Liguria tartományban rögzítették az edzésüket, amelyre két különböző épület tetőszerkezetén került sor. Tekintettel a két társasház között húzódó jó pár méteres távolságra - és persze szakadékra - így teljes biztonságban készülhetnek a versenyekre, sőt, a gyakorlat a koncentráció fejlesztésére is ideális lehet. Ezen a rögtönzött pályán ugyanis minden hiba sokba kerül, de jó eséllyel minimum egy labdába. 


A videót szombaton osztották meg, azóta a Twitteren hétmillió, a Facebookon 1,3 millió, az Instagramon 450 ezer megtekintést ért el. Egy csapásra az ATP Tour Twitter-oldalának egyik legnépszerűbb posztja lett. Felfigyeltek az edzésre a nagyok is, a bejegyzést megosztók között volt például Stefanos Tsitsipas. Az ATP #TennisAtHome kampánya eddig elég nagyot fut a közösségi médiában, több mint 18 ezer poszt érkezett, 400 milliós elérést és 8 milliós interakciót jegyez.

Hozzászólások