Tenisz - Babosék párosa már az első meccsen kiesett Rómában
Babosék párosa már az első meccsen kiesett Rómában
Fotó: Europress/AFP

Babosék párosa már az első meccsen kiesett Rómában

HosszabbitásHosszabbitás
2020/09/17 15:11
Babos Tímea oldalán a kínai Shuai Zhanggal első mérkőzésén kikapott a római salakpályás tenisztorna női páros versenyében.

A második helyen kiemelt duó - amely a nyitókörben erőnyerő volt - a csütörtöki nyolcaddöntőben döntő rövidítésben maradt alul az Asia Muhammad, Arina Rodionova amerikai, ausztrál kettőssel szemben.

Ezért igazságtalan Babos Timi kizárása | Eurosport

Ami a legfontosabb: nem lesz itt semmiféle mélymagyar siránkozás, senki nem nyomta Krahácsot, nem rugdossák páros lábbal a tudjukkik ezt a lángoktól ölelt kis országot. Annyi történt, hogy Babos Timi csendes, ártatlan szemlélője volt egy olyan történetnek, amilyen történet az idei US Openben sajnos bőven benne volt.

Babos - aki egyesben a selejtező második fordulójáig jutott - azért nem szokásos partnerével, Kristina Mladenoviccsal indult az olasz fővárosban, mert a francia játékost kizárták legutóbb, a US Openen koronavírus-kontakt miatt, és még napokat kellett karanténban töltenie New Yorkban.

Ilyen jogsértések történhettek Babos Timi kizárásakor a sportjogász szerint | Eurosport

Nemcsak a teljes magyarság háborodott fel azon, hogy kicsit több, mint egy hete kizárták Babos Tímeát a US Openről. Feszült figyelemmel vártuk, hátha a nemzetközi tenisz döntéshozói, a sporttársadalom, a US Open szervezői előhúznak bármi gyógyírszerűt. Egyikük sem tette. Pedig az ember azt gondolná, hogy a végtelenül cizellált és a hibridség határáig túlszabályozott világunkban már nincsenek pelikán józsefi fordulatok.


MTI

Hozzászólások