Tenisz - Az eljegyzés sem garancia...
Az eljegyzés sem garancia...
A szocsi olimpia idején még nem volt baj (Fotó: Europress/Getty)

Az eljegyzés sem garancia...


2014/07/22 16:40

Caroline Wozniacki után egy másik híres teniszezőnő számára is véget ért a régóta tartó sportrománc. A kiváló golfozóval, Rory McIlroy-al szakító dán szőkeség után most az orosz Maria Kirilenko számára zárult le egy hosszú  párkapcsolat, amely eljegyzés után mégsem folytatódik házassággal. A 27 esztendős teniszező ugyanis három év után szakított a kiváló jégkorongozóval, Alexander Ovecskinnel.

"Véget ért a kapcsolatunk, én döntöttem így. Több oka is volt ennek, de nem akarok részletekbe belemenni. A lényeg, hogy továbbra is tisztelem őt emberileg és sportolóként is. További sok sikert kívánok neki a jégen" - tudatta a világgal az orosz teniszszövetség által kiadott közleményben Kirilenko.

A hirtelen elválás okait pontosan még nem lehet tudni, de orosz források szerint egy harmadik fél felbukkanása lehet a háttérben. A háromszoros világbajnok Ovecskint ugyanis az olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázóval, Karolina Szevasztjanovával fotózták többször is a közelmúltban. Az mindenesetre már figyelmeztető jel volt, hogy a korábbi évekkel ellentétben Ovecskin idén nem ült ott a wimbledoni tornán kedvese boxában. A Washington Capitals hokisa két éve már el is jegyezte Kirilenkót, az esküvő időpontját viszont azóta sem tűzték ki...

Hozzászólások