Ausztrál Open - Perrel fenyegetik az Australian Open szervezőit, újra kell tervezniük a karanténhotelt 
Perrel fenyegetik az Australian Open szervezőit, újra kell tervezniük a karanténhotelt
Fotó: Eurosport/Getty

Perrel fenyegetik az Australian Open szervezőit, újra kell tervezniük a karanténhotelt 

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/05 10:06
Az Australian Open szervezőinek újra kell tervezniük a külföldi teniszezők elszállásolására kiszemelt karanténhotelt, mert az abban lévő apartmanok tulajdonosai perrel fenyegetőznek.

Az év első Grand Slam-tornája a tervek szerint február 8-án rajtol Melbourne-ben.

A ausztrál szövetség és a kormány szervezésében a versenyre érkező játékosok a Westin Melbourne luxushotelben töltötték volna a 14 napos kötelező karantént, de a terv kedden megbukott, mivel a szállodában lévő apartmanok tulajdonosai panaszt tettek, hogy velük nem egyeztettek, ezért jogi útra terelik az ügyet.

westinmelbourne.jpgFotó: Eurosport/Getty

A hotel ezt követően közleményben tudatta, hogy a teniszezőket és stábtagjaikat egy másik szállodában fogják elszállásolni.

A játékosok várhatóan január közepétől érkeznek majd Ausztráliába, miután már egy héttel az AO rajtja előtt is rendeznek tornákat a Melbourne Parkban. A férfiak világranglistáját vezető Novak Djokovic és a 20-szoros GS-tornagyőztes Rafael Nadal például azt tervezi, hogy pályára lép a február 1. és 5. között sorra kerülő ATP Kupa csapatversenyben, ami azt jelenti, hogy legkésőbb január 16-án meg kell érkezniük a helyszínre.

MTI

Hozzászólások