Ausztrál Open - Egy mozdulaton múlhat a címvédés? Djokovic lemondta a mai edzését
Egy mozdulaton múlhat a címvédés? Djokovic lemondta a mai edzését
Fotó: Brightcove

Egy mozdulaton múlhat a címvédés? Djokovic lemondta a mai edzését

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/13 10:09
Szponzorált tartalom
A cikk támogatója a porsche logo
A címvédő és világelső Novak Djokovic lemondta szombati edzését a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és sérülése miatt továbbra is kérdéses, hogy folytatni tudja-e szereplését az év első Grand Slam-tornáján.

A hasfalát fájlaló, nyolcszoros bajnok szerb játékos a Fucsovics Mártont búcsúztató kanadai Milos Raoniccsal csapna össze vasárnap, a nyolcaddöntőben. Edzője, Goran Ivanisevic az ESPN-nek azt mondta, hogy a 33 éves szerb szombaton szeretné magát alaposan megvizsgáltatni.

Djokovic pénteken, a Taylor Fritz elleni ötszettes csatája után úgy fogalmazott, hogy biztosan izomszakadása van, és nem tudja, hogy ebből kevesebb mint két nap alatt felépül-e.

Djokovic szerint izomszakadása van, úgyhogy kétséges, tudja-e folytatni az Ausztrál Opent | Eurosport

Szponzorált tartalom A cikk támogatója a Sokféle szabadulást végrehajtott már Novak Djokovic a pályafutása során, de a Taylor Fritz elleni 7:6(1), 6:4, 3:6, 4:6, 6:2-es győzelem az Ausztrál Open harmadik fordulójában még az ő szintjén is különleges volt. Ezzel a szabadulással azonban a problémának csak egy részét oldotta meg.

A vasárnapi program összeállításánál a szervezők mindenesetre figyelemmel voltak az első helyen kiemelt játékosra, ugyanis az övé lenne az utolsó meccs a Rod Laver Arénában, közép-európai idő szerint 11 órától.


MTI

Hozzászólások