Ausztrál Open - No. 2
No. 2

No. 2

Szabó GáborSzabó Gábor
2010/01/21 03:16

noleAzért pont kettő, mert legnagyobb eséllyel itt lesz változás a világranglistán a fiúknál az Aus Open végeztével. Federer nagy valószínűséggel világelső marad, csak akkor veszíti el, ha nem jut el az elődöntőig és Nole nyeri a tornát. Felhívnám mégegyszer a figyelmet az és szó fontosságára. Tehát ha csak az egyik követelmény teljesül, akkor Rog marad az élen.

Értelemszerűen Djoko az egyetlen, aki megkaparinthatja a világelsőséget Federertől, de a második hely megszerzésére jobbak az esélyei, hiszen Rafának nyernie kéne ahhoz, hogy biztosan második maradjon. Esetleg a döntő is elegendő, ha ott nem Murraytól kap ki és Nole sem jut az elődöntőbe. Megintcsak az és. Ha nem teljesül mindkettő, akkor Rafa nem marad második.

Murray biztosan harmadik, ha megnyeri a tornát, de lehet második is, ha Djoko nem jut be az elődöntőbe. Elvileg úgy is lehet harmadik, ha bukja a döntőt, hiszen az a kitétel, hogy Nadal nem juthat elődöntőbe, biztosan teljesül,  mivel egy negyedben vannak.

Del Potro is lehet harmadik, ha úgy nyeri a tornát, hogy sem Rafa nem jut döntőbe, sem Nole a nyolc közé.Esetleg úgy is lehet harmadik, ha bukja a  döntőt, de akkor Rafának ki kell kapnia holnap Kohlschreibertől.

Hozzászólások