Ausztrál Open - Kvali - fiúk
Kvali - fiúk

Kvali - fiúk

Szabó GáborSzabó Gábor
2010/01/12 11:04
Szponzorált tartalom
A cikk támogatója a porsche logo

auopen

Elkészült  a tábla, a legnagyobb név, mint gyanítom az elkövetkezendő öt-tíz évben mindig Sergei Bubkáé, de persze nem alanyi hanem, apai jogon. Mondjuk nagyon kitartó a kicsibubka, még mindig csak 22 éves (a papa már kétszeres világbajnok volt, amikor született), a világranglistán éppen 269., de volt már 176. is, viszont valami azt súgja, itt meg is reked majd. Azzal a mérhetetlen pénzzel a háta mögött, azzal, hogy gyakorlatilag mindig el tud utazni oda, ahol a leggyengébb a mezőny, kb. idáig lehet eljutni.

Nem véletlen írtam azt az öt-tíz évet.

Ha a teniszezőket nézzük, Malisse az első kiemelt, aki szerintem aligha bánkódik amiatt, hogy kvaliznia kell, hiszen nemrégiben még úgy volt, nem is játszhat az idén. De aztán Wickmayerrel együtt találtak egy remek ügyvédet. Rajta kívül Koubek és Karol Beck van még, akik stabilan az első százban voltak sokáig. Meg persze Darcis, ha a két év annak számít.

Vannak aztán olyanok, akik sokszor biztosan nem fognak megfordulni a selejtezőben, mint például Ouanna, vagy Dimitrov, aki ráadásul az első kör talán legérdekesebb meccsét vívja Kendrickkel.

Ma kezdenek 12 pályán, pályánként 6 meccs. Nem lesz egy babazsúr.

Hozzászólások