Tenisz - Zverev irányítja majd a német válogatottat az ATP Kupán
Zverev irányítja majd a német válogatottat az ATP Kupán
Fotó: Europress/AFP

Zverev irányítja majd a német válogatottat az ATP Kupán

HosszabbitásHosszabbitás
2020/12/25 12:46
Egy aktív játékos, Mischa Zverev irányítja a német válogatottat a férfi teniszezők csapatversenyén, a februárra halasztott melbourne-i ATP Kupán.

Tavaly Boris Becker és Michael Kohlmann vezetésével szerepeltek a németek az első ATP Kupán, ám előbbi az év végén távozik a szövetségtől, utóbbi pedig a koronavírus-járvány miatt nem utazik el Ausztráliába, ezért esett a választás a világranglista 264. helyén álló 33 éves Mischa Zverevre.

Az ATP Kupát Brisbane-ben, Perth-ben és Sydneyben rendezték volna január 1-10. között 24 csapattal, de a világjárvány miatt Melbourne-ben kerül rá sor február 1-5. között, 12 válogatott részvételével.

Az Ausztrál Open halasztása miatt teljes a káosz és a bizonytalanság a 2021-es versenynaptárban | Eurosport

A Tennis Majors körbenézett , hogyan állnak a szervezők a 2021-re tervezett tornák előkészületeivel. Kiderült, hogy egyelőre csak egy szűk kisebbség foglalkozik aktívan a szervezéssel, pontosan tudják ugyanis, hogy a versenyek megrendezése elsősorban nem rajtuk múlik majd. Noha már 2020. decemberét írjuk, a jövő évi versenynaptárról vajmi keveset tudunk.

A német csapatban Mischa Zverev öccse, Alexander Zverev, valamint Jan-Lennard Struff, és a Kevin Krawietz, Andreas Mies páros szerepel majd.

MTI

Hozzászólások