Tenisz - Tizenöt hónap után tért vissza, most ismét megsérült a Grand Slam-bajnok teniszező
Tizenöthónap után tért vissza, most ismét megsérült a Grand Slam-bajnok teniszező
Fotó: Europress/AFP

Tizenöt hónap után tért vissza, most ismét megsérült a Grand Slam-bajnok teniszező

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/20 13:36
Szponzorált tartalom
A cikk támogatója a porsche logo
Tizenöt hónapos kihagyása után ismét megsérült a kanadai Bianca Andreescu, a 2019-es amerikai nyílt teniszbajnokság női győztese.

A jövő heti adelaide-i torna szervezői szombaton közölték, hogy a 20 éves játékosnak a bal lába sérült meg, ezért visszalépett.

Egyszerű célokkal vág neki 2021-nek az egy év szünet után visszatérő US Open-bajnok | Eurosport

Szponzorált tartalom A cikk támogatója a Bianca Andreescu két évvel ezelőtt valósággal berobbant a női tenisz legszűkebb elitjébe, merész, mégis gondolkodós teniszével bajnokok sorát győzte le. Sérülései miatt az előző évet kénytelen volt kihagyni, éppen ezért most nem a Grand Slam-győzelem körül járnak a gondolatai.

Andreescu a 2019-es sencseni WTA-világbajnokság után térdsérülés miatt hosszú pihenőt tartott. Az ausztrál nyílt bajnokságon tért vissza, ahol a második fordulóban búcsúzott, majd a Phillip Island Trophyn elődöntőbe jutott.

A játékos elmondta, a 15 hónapos kihagyást követően hosszú, kemény mérkőzéseket játszott, és a szezon hátralévő részére gondolva úgy döntött, hogy visszalép az adelaide-i tornától. A tervek szerint legközelebb Dohában és Dubajban indul majd.

MTI

Hozzászólások