Tenisz - Zverev szerint még várat magára az őrségváltás a teniszben
Zverev szerint még várat magára az őrségváltás a teniszben
Fotó: Europress/AFP

Zverev szerint még várat magára az őrségváltás a teniszben

HosszabbitásHosszabbitás
2020/04/15 14:02
A világranglistán hetedik német Alexander Zverev szerint egyelőre várat magára az őrségváltás a férfi teniszelitben.
Amikor újraindulnak a versenyek, az olyan sztárok, mint Novak Djokovic, Rafael Nadal vagy Roger Federer jól fognak kezdeni a több hónapos szünet után, mivel van már tapasztalatuk ezen a téren is, pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, és frissen érkeznek meg a folytatásra" - jelentette ki a 22 éves játékos. "A koronavírus-járvány miatti leállás inkább az idősebb teniszezőknek kedvez, később viszont jöhet az őrségváltás."

A sportág eseményei március eleje óta szünetelnek, és leghamarabb július közepén kezdődhetnek meg ismét. Wimbledont már törölték, a francia nyílt bajnokságot szeptemberre tették át, a US Open megrendezése pedig egyelőre kérdéses.

"Fura lenne ősszel a Roland Garros, de mindannyian örülnénk neki. Klassz lenne az idén még két Grand Slamen szerepelni. A magam részéről el tudok képzelni nézők nélküli versenyeket is, mert mi ugyan a stadionokban ülőknek játszunk, de az a legjobb, ha élő sportközvetítéseket lehet nézni a tévében" - vélekedett a floridai Tampában élő Zverev, akinek otthonában konditerem és teniszpálya is a rendelkezésére áll.


MTI

Hozzászólások