Snowboard - Magyar sportolókkal reklámoz Steiermark
Magyar sportolókkal reklámoz Steiermark
Gyarmati Panka (Fotó: Gyarmati Panka Facebook)

Magyar sportolókkal reklámoz Steiermark

Pintér LászlóPintér László
2014/12/23 20:16

Gyarmati Panka és Csanaky Péter is szerepel a Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság klipjében.

22 nap múlva kezdődik a FIS Szabadstílusú Sí és Snowboard Világbajnokság, melyet az ausztriai Murau és Kreischberg közösen rendez.

Bár a szokatlanul meleg télkezdet miatt aggódnak a szervezők, a meteorológiai előrejelzések alapján várható lehűlés miatt optimisták. Amennyiben folyamatosan tudják működtetni a hóágyúkat, elegendő mennyiség gyűlhet össze, hogy a slopestyle és a krossz versenyszámok hatalmas ugratóit is megépítsék. Karácsony után valamennyi természetes hóra is számíthatnak.

Már hóágyúznak

A rendező Stájerország tartomány hónapok óta VB-lázban ég. Tegnap hozták nyilvánosságra az esemény hivatalos promóciós videóját, melyben neves nemzetközi freesízők és hódeszkások mesélik el, miért fontos nekik, hogy Ausztriában lesz a világbajnokság. A klipben többször megszólal a nemrégiben az Év Sportolójának választott Gyarmati Panka, valamint a Freeski Maffia oszlopos tagja, Csanaky Péter is. A videót semmiképpen se hagyjátok ki, de ha tehetitek, utazzatok ki a versenyre és szurkoljatok a magyar ridereknek, mert hazánkhoz ennyire közel ilyen színvonalas világversenyt ritkán rendeznek! Ha esetleg mégsem tudnátok a helyszínen figyelemmel követni az eseményeket, az Eurosport 2-n megtehetitek, hiszen minden versenyszám döntőit közvetítjük majd, a többségüket ráadásul élőben!

Hozzászólások