WRC / Rali - Az egyik legnagyobb ralisztár is megcsinálta a neten rohamosan terjedő kihívást
Az egyik legnagyobb ralisztár is megcsinálta a neten rohamosan terjedő kihívást
Fotó: Hyundai Motorsport

Az egyik legnagyobb ralisztár is megcsinálta a neten rohamosan terjedő kihívást

LantiLanti
2020/04/20 09:28
A globális magánzárka nem csak az emberek rossz oldalát, de a mélyre ásott humortartalékokat is felszínre tudja hozni. Ennek köszönhető, hogy bár a világ nem él könnyű napokat, talán még sosem láttunk egy vicces tartalmat a közösségi oldalakon.

Egymást érik például a különböző internetes kihívások, ahol videóval kell bizonyítani egy humoros vagy nehéz (ideális esetben mindkettő) teljesítését.

Az egyik ilyen az 'öltözz fel kézállásban' feladat, melynek lényege, hogy a szerencsés kihívottnak kézenállásban kell felvennie egy pólót. Már látom, ha egyszer vége lesz ennek az izének, minden gyerek ezt akarja majd kettő perccel suliba indulás előtt. :D 

Az interneten rohamosan terjedő izé nemrég a ralisport egyik legnagyobb legendáját, a kilencszeres világbajnok Sebastien Loeböt is elérte. Aki persze protekciós, hiszen kiváló tornász volt, mielőtt elnyelte volna a feneketlen benzineshordó. 

Szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a WTCC-t is megjárt francia klasszis gond nélkül felkapta a pólóját, sőt, még arra is figyelt, hogy munkaadójának, a Hyundai-nak csináljon egy kis reklámot. Sőt, attól tartok, ha van még egy kis ideje, akkor felakaszt egy nyakláncot, megborotválkozik, sőt, rátetoválja a nyakára, hogy "csipkedd magad, Daniel!"

Hozzászólások