Egyéb - Elhunyt Bitter Sándor
Elhunyt Bitter Sándor
Fotó: Euromotor.hu

Elhunyt Bitter Sándor

Baranyai BalázsBaranyai Balázs
2015/09/09 11:49

Tragikus hirtelenséggel, 44 évesen életét vesztette Bitter Sándor, a magyar motorsport kiemelkedő alakja, Magyarország első számú utcai, illetve endurance motorosa. Bitter a hazai és nemzetközi versenyeken elért sikerei mellett hatalmas rajongótábort tudhatott maga mögött. Ő volt aa legőrültebb (a szó létező legjobb értelmében) motorosa kis hazánknak. Nyugodjon békében!

Most idézzük a MAMS (motoros szövetség) közleményét:

Mély fájdalommal és megdöbbenéssel tudatjuk, hogy tegnap este váratlanul elhunyt Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző.

Bitti többszörös gyorsasági magyar bajnok volt, többszörös pontszerző az endurance világbajnokságon. Neve azonban az utcai versenyzéssel forrt össze, számos alkalommal indult a világ leghíresebb és legveszélyesebb utcai futamán, a Man szigeti TT-n, valamint a méltán híres Macau GP-n, ahol tavaly élete legjobb eredményét érte el, amikor a 18. helyet hozta el az összesítettben.

Nagy erőkkel és reményekkel várta az év végi Macau GP-t. Eltökélt célja volt, hogy az első 20 helyen végez.

Bitti nemrég töltötte be 44. életévét. Halálával egy legenda távozott a magyar motorsport világából. Ezúton részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és barátoknak.

Nyugodj békében, Bitti!

Hozzászólások