Egyéb - A Sampdoria focistái meggyógyultak, elhalasztották a Bundesliga folytatásáról szóló küldöttgyűlést
A Sampdoria focistái meggyógyultak, elhalasztották a Bundesliga folytatásáról szóló küldöttgyűlést
Fotó: Europress/AFP

A Sampdoria focistái meggyógyultak, elhalasztották a Bundesliga folytatásáról szóló küldöttgyűlést

HosszabbitásHosszabbitás
2020/04/14 20:46
Kedden is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.

Claudio Ranieri, a Sampdoria vezetőedzője tudatta, hogy valamennyi futballistája meggyógyult, akit a koronavírus betegített meg. A genovai csapatból hatan fertőződtek meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség április 21-én tartja éves küldöttközgyűlését, de nem a szokásos módon, hanem "elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével". Az MLSZ honlapján olvasható tájékoztatás szerint a közgyűlés személyes jelenlét mellett nem tartható meg, mert a kormány március 11-én Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A Magyar Kézilabda Szövetség ugyanakkor az évi rendes küldöttgyűlésének összehívását határozatlan időre, de legfeljebb a veszélyhelyzet fennállásáig elhalasztja.

A japán kormány fertőzési gócponttá nyilvánította a Japán Cselgáncs Szövetség központját. A március 30. óta zárva tartó főhadiszállásról 16 dolgozónak lett pozitív a koronavírus-tesztje, köztük Nakazato Szoja ügyvezető igazgatóé is.

A Német Labdarúgó Liga elhalasztotta a Bundesliga folytatásáról szóló küldöttgyűlését. A 36 profi klubot érintő konferenciát pénteken tartották volna, de a járvány jelenlegi állása miatt csak jövő csütörtökön kerül rá sor.

Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) április végéig szüneteltet mindennemű tevékenységet a játékosok, edzők és alkalmazottak számára. Az NHL március 12-i leállása óta ez a harmadik alkalom, hogy a liga vezetősége halasztást jelentette be az újraindulásra vonatkozóan. Az alapszakaszból még 189 meccs van hátra, a korábbi hírek alapján pedig a rájátszás akár szeptemberig is eltarthat.

MTI

Hozzászólások