Sportfogadás - Új hét, új tippek a Roland Garrosra
Új hét, új tippek a Roland Garrosra
Fotó: Europress/Getty

Új hét, új tippek a Roland Garrosra

Buzás GáborBuzás Gábor
2014/06/02 08:54

 

Andy Murray és Fernando Verdasco egymás elleni mérlege nagyon erősen a skót felé billen, hiszen 9-1-re vezet. Csakhogy salakon még nem játszottak egymás ellen. A statisztika abszolút a spanyol ellen szól, hiszen már négyszer járt a Garros negyedik fordulójában, és még sosem jutott tovább innen. Csakhogy én nem hiszek a statisztikáknak, sokkal fontosabbnak tartom az aktuális állapotokat. Márpedig Murray egy nagyon nehéz ötszettesen van túl Kohlschreiber ellen, míg Verdasco simán verte a sérült Gasquet-t. Jóval pihentebb lesz a salakon jobban mozgó Verdasco. Fejben, akaratban erősebb Murray, de fittségben, mozgásban felülmúlhatja őt Verdasco. Túl nagy összeget ne tegyünk a spanyolra, de a 2,37-es szorzó igen vonzó. Illetve van olyan iroda, ahol szett hendikeppel lehet fogadni. Verdasco +1,5-tel 1,69-es odsszot hoz.

A női mezőnyben Jelena Jankovic győzelmét 1,72-es szorzóval adja az iroda Sara Errani ellen. Jankovic megint élete formáját hozza, és bár Errani egy nagyon nehéz ellenfél, azért én a szerbre teszek. Mindketten simán jutottak el a negyedik fordulóig, de az olasznak elég könnyű sorsolása volt, a volt világelső viszont egy nagyon jól játszó Narát és a kiemelt Cirsteát is legyőzte. Ez is mutatja az erejét.

Gael Monfils és Guillermo Garcia-Lopez meccsére nem fogadok, mert nem tartom meggyőzőnek a francia játékát, de érdemes figyelembe venni Köves Gábor meglátását, miszerint az előző meccsén nagyon fáradtan mozgott a spanyol. Márpedig ha nem tud 100%-os fizikai állapotba kerülni, akkor jó eséllyel ki fog kapni.

Hozzászólások