Sportfogadás - Olasz szenvedés, afrikai továbbjutás várható (sportfogadás)
Olasz szenvedés, afrikai továbbjutás várható (sportfogadás)
Fotó: Europress/AFP

Olasz szenvedés, afrikai továbbjutás várható (sportfogadás)

Buzás GáborBuzás Gábor
2014/06/24 13:12

D-csoport, 18 óra: Az Olaszország - Uruguay mérkőzés ki-ki csata a továbbjutásért, ahol a döntetlen az olaszoknak kedvez, ami rossz hír a látványos focit kedvelő nézőknek, de annál jobb a fogadóknak. Betonbiztos, unalmas, nézhetetlen olasz védekezésre számítok, ami kevés góllal jár, tehát a 2,5 gól alatti kimenetelre fogadok 1,7-es szorzóval.

A Costa Rica - Anglia találkozón érdekes módon az angolokat favorizálja az iroda. És ez meglepő, hiszen eddig elég gyönge csapat képét mutatta a már kieső európai csapat. Meglepne, ha a torna meglepetéscsapata kikapna a csoport leggyengébb válogatottjától, ezért a Costa Rica győz vagy döntetlen kimenetelt választom, ami 1,9-es oddsot ad. Ha viszont néhány fontos Costa Rica-i pihenőt kap, akkor igen rizikós lesz ez a fogadás.

C-csoport, 22 óra: A Japán - Kolumbia meccset nem érzem, abban viszont szinte biztos vagyok, hogy Elefántcsontpart legyőzi Görögországot. Alighanem egy gól elég lesz az elefántoknak, márpedig az egykori Európa-bajnok kénytelen lesz támadni, mert győzelem nélkül kiesik. Odds: 2,05.

Hozzászólások