Sportfogadás - Murray és Nadal fogadói szemmel
Murray és Nadal fogadói szemmel
Fotó: Europress/AFP

Murray és Nadal fogadói szemmel

Buzás GáborBuzás Gábor
2014/06/04 11:11

Borzalmasan rossz fogadói sorozatban vagyok a Roland Garroson, de azért adok még két tippet, és akinek van egy kis esze, az pont az ellenkezőjére fogad :)

Andy Murray és Gael Monfils negyeddöntőjében egyértelműen a skótot tartom favoritnak. A francia elsősorban a védekezésben kiváló, de Murray jól védekezik, egyszersmind jól is támad, és csodásan támad vissza. Engem az is meglepne, ha Monfils szettet tudna nyerni ellene. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a wimbledoni bajnok Kohlschreiber ellen két játszmát is elbukott. Aztán az előző körben simán verte Verdascót, és mint elmondta, ez volt élete legjobb salakos meccse. Viszont gyakran megesik, hogy a legjobb meccset egy nehezebb követi... Hajjaj, nehéz dolog ez! Óriási kockázat szettkülönbségre tenni, én mégis megteszem. Nagyon csábító a 3-szoros szorzó. Ha viszont valaki tutibbra szeretne menni, akkor a 3-0 mellett fogadjon a 3-1-re is, ami 4-szeres pénzt hoz. Ez esetben a tét másfélszeresét nyeri a 3-0-val, és a kétszeresét a 3-1-gyel. Vagy elveszít mindent...

Nadal és Ferrer negyeddöntőjében is érdemes a 3-0-ra fogadni. Itt nem is lehet akkorát kaszálni, viszont értelemszerűen jobb is a sanszunk. Szerintem nem kell megijedni attól, hogy Ferrer a legutóbb (Monte Carlóban, másfél hónapja) legyőzte a salakkirályt. Nadal ugyanis a gyenge felkészülés után parádés formát mutat a Garroson. Igaz, nem volt még kiemelt ellenfele, ami sok játékost megzavarhat, de ő nagyon jól tudja, hogy mit kell tennie a tavalyi döntős ellen. És éppen a monacói vereség miatt extra koncentrációt várhatunk tőle. És ha az önbizalma a helyén van, akkor Ferrernek sem túl sok az esélye ellene.

Nohát sok sikert, jó szurkolást, és nézem a fogadóirodáknál, hogy ki tesz Ferrerre és Monfilsra!

Hozzászólások