Sportfogadás - Mai tippek a foci VB-re (sportfogadás)
Mai tippek a foci VB-re (sportfogadás)
Fotó: Europress/Getty

Mai tippek a foci VB-re (sportfogadás)

Buzás GáborBuzás Gábor
2014/06/17 10:06

Felhívom minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy az utóbbi hat tippem bejött (eddig hétből hat a vébén), és mivel minden sorozat megszakad egyszer, alighanem érdemes ellenem fogadni. Ennek fényében a mai tippjeim:

A belga csapattól remek játékot várok, és magabiztos győzelmet. Borzasztóan erős a keret, ahogy azt Hajdú B. Pisti is elmondta, és bár rajtuk az esélyesség terhe, szerintem ez nem fog gondot okozni Algéria ellen. Az észak-afrikai csapatok hajlamosan a betonvédekezésre, de Algéria még Örményországtól is kapott egy gólt. Szóval Belgium -1,5-ös hendikeppel a fogadásom, 2-es oddsért.

A brazilok megszenvedtek Horvátországgal, és szerintem az európaiakhoz hasonlóan erős Mexikó ellen sem lesznek jobbak. A fogadóiroda erősen favorizálja a házigazdát, és ha Brazília nem győz legalább két góllal, akkor is szép pénzt (1,875) kereshetünk. A tippem tehát Mexikó +1,5-ös hendikeppel.

Megint csak Pistihez visszanyúlva, állítólag Dél-Korea gyenge lesz, az oroszokat viszont Fabio Capello vezeti, és ez egy remek kombó a fogadónak. Az orosz siker 1,8-as szorzót kínál, és nekem ez nagyon szimpatikus. Vagy túl egyszerű minden? Meglátjuk.

Hozzászólások