Snooker - Trump - tippverseny
Trump - tippverseny
Fotó: World Snooker

Trump - tippverseny

Buzás GáborBuzás Gábor
2019/09/03 14:16

Judd Trump megnyerte az első versenyt, melyen elindult az új szezonban. Friss világbajnokként és világelsőként ez nem is meglepő tőle. Kérdés viszont, hogy mire megy a szezonban, hány versenyt fog nyerni.

Szorítkozzunk a pontszerzőkre: a rekord ugye öt győzelem egy szezonon belül. Időrendi sorrendben Stephen Hendry, Ding Junhui, Mark Selby és Ronnie O'Sullivan érték el ezt a számot, tehát ők a csúcstartók. 

Vajon Trump megközelíti a rekordot? Esetleg beállítja, vagy talán meg is dönti? Erről szól ez a tippverseny, mely értelemszerűen a szezon végéig fut majd.

Arra kérjük tehát a játszani vágyókat, hogy tippeljenek: hány pontszerző tornát fog megnyerni Trump a 2019/2020-as szezonban. Egyet már nyert, tehát aki nullát tippel, az kapásból kiesik a tippversenyből :)

Elsőként tippelek én: már csak provokatív jelleggel is megkockáztatom, hogy Trumpnak összejön a hat győzelem. A vicc kedvéért még konkrét versenyeket is írok, hogy a végén jót lehessen nevetni rajtam... Az olvasóknak nem kell konkrét versenyekre tippelniük. A tippeket hozzászólásban várjuk a cikk alatt.

International Championship (ez ugye fix, már megvan)

China Championship

UK

European Masters

World Grand Prix

Welsh Open

Vegyük figyelembe, hogy Trump nem fog minden versenyen elindulni. A Shoot-out és a Gibraltar Open tavaly kimaradt, lehet, hogy idén sem megy el ezekre, és lehet, hogy egyéb versenyeket is kihagy. Jelenleg 18 pontszerző van a versenynaptárban, ebből kettő már lement. Elképzelhető, hogy a China Open elé még bekerül egy 19. verseny is, ennyi rugalmasság van a naptárban.

Hozzászólások