Snooker - Trump öregedett tíz évet
Trump öregedett tíz évet
Fotó: Eurosport

Trump öregedett tíz évet

Buzás GáborBuzás Gábor
2020/06/02 11:17
Elkezdődött az idei második Championship League, a járvány miatt hirtelenjében és bravúrosan összekapott torna. Számtalan nagy névvel, akik közül a világelső már a nyitó napon játszott. 

Trumppal kapcsolatban két dolog lehetett szembetűnő: az egyik, hogy jó tíz évvel öregebbnek tűnt a szakálla és a hosszabb haja miatt (engem leginkább Hamiltonra emlékeztetett - a snookeresre), illetve hogy elég rozsdás még a játéka. Utóbbi teljes mértékben érthető, hiszen március óta nem volt tétmeccs, és sokáig még a gyakorlásnak sem volt sok értelme, hiszen nem volt mire készülni. 

trumpma.jpgJudd Trump Fotó: Europress/AFP

Trump szerencséjére az ellenfelek sem voltak acélosak, és könnyedén megnyerte a csoportját, anélkül, hogy akár csak a közelébe jutott volna a százas breaknek. A világelső mellett a másik kiemelt, Gilbert is hozta a csoportját, így ő és a világelső jutott be a második csoportkörbe.

A torna kedden két csoport küzdelmeivel megy tovább. Ezúttal nem lesznek annyira egyértelműek az esélyek, hiszen az egyik csoportba Davis, Joyce, Holt és Heathcote, a másikba Lisowski, Brecel, Oliver Lines és Robbie Williams került. 

A vírustesztek minden szereplőnél negatívak lettek, úgyhogy egyelőre semmi akadálya a valaha volt legfurcsább snookerverseny folytatásának. Nagyon sajátos élmény közönség nélkül, taps nélkül nézni bármilyen sportot, de legalább élőben láthatjuk a hőseinket és ezt az imádott játékot, szóval panaszkodásról szó sem lehet.

Esetleg ha Trump szőrzetét megmetszené valaki...

Hozzászólások