Snooker - Ronnie O'Sullivan: Mindig is kényszeres voltam a bacilusokkal szemben, de én már december óta nem fogok kezet senkivel! 
Ronnie O'Sullivan: Mindig is kényszeres voltam a bacilusokkal szemben, de én már december óta nem fogok kezet senkivel! 
Fotó: WST

Ronnie O'Sullivan: Mindig is kényszeres voltam a bacilusokkal szemben, de én már december óta nem fogok kezet senkivel! 

Buzás GáborBuzás Gábor
2020/03/20 15:02
Ronnie O'Sullivan adott interjút a The Mirrornak (egészen pontosan Hector Nunns snooker-szakírónak) a koronavírussal, és elsősorban a kínai játékosok érzéseivel kapcsolatban. Aki esetleg nem tudná, O'Sullivan nagyon kedveli a kínaiakat, Ding és Liang a legjobb barátai közé tartozik. Íme az interjú lényege:
"Sok kínai játékos hazautazott, és még többen szeretnének hazamenni, mert ott érik magukat igazán biztonságban. Azt mondják, hogy "a miniszterelnökötök nem tudja, mit csinál, teljesen őrült". Én nem akarom ezt kommentálni, csak azt mondom, amit tőlük hallok."

O'Sullivanen sokan élcelődtek, mert ő már hónapokkal ezelőtt elkezdte az ökölpacsizást, éppen a koronavírus miatt. Erről ezt mondta:

"Az emberek bolondnak tartottak, de talán most már mindenki látja, hogy nem is vagyok teljesen őrült. Mindig is egy kicsit kényszeres voltam a bacilusokkal szemben, és tavaly december óta nem fogok kezet senkivel, és nem nyúlok kilincsekhez sem. Jack Lisowski esete is elgondolkodtatott. Ő tinédzser korában megküzdött a rákkal, és nagyon fontos, hogy elkerülje az esetleges fertőzéseket, hiszen az immunrendszere nem olyan erős, mint másoknak. Év vége felé folyton náthás voltam, aztán elkezdtem azt csinálni, amit Jack, és azóta nem voltam náthás, nem találkoztam bacikkal, úgyhogy valamit biztosan jól csinálok.”

A legfrissebb hír: a WST csúsztatja a világbajnokságot, a pénteki közlemény szerint júliusban vagy augusztusban szeretnék megrendezni a szezonzáró eseményt.

Hozzászólások