Snooker - Ronnie marad az Eurosporton
Ronnie marad az Eurosporton
Fotó: Eurosport

Ronnie marad az Eurosporton

Buzás GáborBuzás Gábor
2019/04/05 13:37

Már egy ideje örvendezhetünk annak, hogy Ronnie O'Sullivan rendszeresen látható az Eurosporton, nemcsak játékosként, hanem szakértőként is. Jó hír, hogy ez még minimum három évig biztosan így marad, ugyanis ennyi időre írt alá az ötszörös világbajnok az Eurosporttal. 

Nem biztos ugyanakkor, hogy annyira jó hír O'Sullivan rajongóinak, hogy kedvencük a világbajnokságon is szakérteni fog - kérdés ugyanis, hogy mennyire lesz így képes koncentrálni magára a versenyre, ami különben sem tartozik a kedvencei közé, extrém hosszúsága miatt.

Roni.jpg Fotó: Getty

"Boldog vagyok, hogy további három évvel meghosszabbítottuk az együttműködésünket az Eurosporttal. Az utóbbi években fontos szerepet töltött be a szakmai életemben az Eurosport, és nagyon várom, hogy ismét megoszthassam meglátásaimat az európai nézőkkel.

A szenvedélyes snooker rajongók számára egyértelmű, hogy az Eurosporton lehet a legtöbb snookert látni, és én büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek a csapatnak" - mondta a Rakéta.

Ahogy eddig is, továbbra is a hatszoros világbajnoki döntős Jimmy White, valamint a korábbi ranglista 3. Neal Foulds alkotja O'Sullivannel együtt a szakértői csapatot. Andy Goldstein és Colin Murray lesz látható mellettük a stúdióbeszélgetések során, és Rachel Casey készíti az interjúkat. Chris Henry is csatlakozik a gárdához a világbajnokság idejére, ő korábban Shaun Murphy, Ding Junhui és Stephen Hendry edzője is volt.

Hozzászólások