Snooker - Judd Trump: Muszáj győznöm Berlinben
Judd Trump: Muszáj győznöm Berlinben
Fotó: World Snooker Tour

Judd Trump: Muszáj győznöm Berlinben

Buzás GáborBuzás Gábor
2020/01/29 13:46
A világelső nem volt ott a European Masters főtábláján, ezért ott nem tudott pontokat szerezni. Márpedig az osztrák versenyen 80.000 fontot kasszírozott Neil Robertson, aki a döntőben 9-0-ra elgázolta Zhou Yuelongot.

Ez a két verseny része a BetVictor sorozatnak, a Shoot Outtal és a Gibraltar Opennel egyetemben. A European és a German győztese 80.000, a másik két torna bajnoka 50.000 fontot kap. Tehát a berlini torna kiemelt fontosságú, hiszen a sorozat legeredményesebb játékosa 150.000 font extra pénzdíjjal gazdagodik.

051_XxjpbeE007066_20191104_PEPFN0A001.jpg Fotó: Europress/AFP

"Azt hiszem, muszáj megnyernem a berlini tornát ahhoz, hogy legyen esélyem a bónuszra. 

Ez a különdíj egy jó ösztönző. Neil megnyerte az előző versenyt és kvalifikált a German Mastersre, és ezzel remek pozícióba került a különdíjért folyó versenyben. Annak lesz jó esélye Neil ellen, aki győzni tud Berlinben, és remélem, ez én leszek. És még ebben az esetben is segít, ha Neil nem szerepel igazán jól.

Az biztos, hogy ha győzök, akkor elmegyek a Shoot Outra, és Neilhez hasonlóan ez rám sem jellemző. De akkor muszáj lesz."

Ha úgy vesszük, a Shoot Out jár igazán jól ezzel a bónusszal, mert olyan nevek fognak részt venni, akik ki szokták hagyni a tornát.

Hozzászólások