Snooker - Az ausztrál világbajnok snookeres eltévedt, kihagyja a World Opent
Az ausztrál világbajnok snookeres eltévedt, kihagyja a World Opent
Fotó: World Snooker

Az ausztrál világbajnok snookeres eltévedt, kihagyja a World Opent

Buzás GáborBuzás Gábor
2019/10/05 17:37

A World Open selejtezői zajlanak Barnsley városában.

Ön tudta, hogy Nagy-Britanniában két Barnsley van?

Neil Robertson nem tudta. Elindult a selejtezőre, csak éppen a "jó" Barnsley" helyett, ami Yorkshire-ben található, a "rossz" Barnsley-t állította be a navigációban, ami Gloucestershire-ben van.

Mire rájött, hogy rossz irányba halad, már késő volt, nem ért volna időben oda a meccsére. Telefonált a versenyigazgatónak, visszalépett a tornától, és így Ian Burns játék nélkül jutott a 64 közé.

Robertson egyelőre sajátos szezont fut. A Riga Mastersre nem jutott el, sokadmagával egyetemben, mert törölték a Londonból induló rigai járatot. A Shanghai Mastersen gikszert követő dákóbőr hiba miatt (is) kapott ki az elődöntőben. A China Championshipen 3-1-es hátrányban adott fel egy mérkőzést, betegség miatt. Más játékosnak egész pályafutására nem jut annyi furcsaság, mint amennyi az utóbbi két és fél hónapban történt az ausztrállal.

Mindez azzal a játékossal történik, aki az előző szezon második felének egyik legfontosabbja volt, és aki hosszú hullámvölgy után tért magához, és játszott ismét csúcsformában. Idén viszont még alig tudta megmutatni magát a fenti szerencsétlenségek/figyelmetlenségek miatt. Mi jöhet még?

Hozzászólások