Tokió 2020 - Ne vegyük készpénznek, hogy a jövő nyáron lesz olimpia
Ne vegyük készpénznek, hogy a jövő nyáron lesz olimpia
Fotó: AFP

Ne vegyük készpénznek, hogy a jövő nyáron lesz olimpia

A következő hetekben, hónapokban többször jelentkezünk podcastekkel és videókkal, amelyekben egy adott sportággal vagy eseménnyel kapcsolatos hírekről beszélgetünk az Eurosport kommentátoraival és a Hosszabbítás szerzőivel. Elsőként a 2020-as tokiói olimpia halasztását tárgyaltuk ki Szabó Gáborral, Rév Dániellel, Mártha Bencével és Németh Dániellel. 

Meglepetésként persze aligha ért bárkit is a keddi hír, legfeljebb az időzítése, hiszen az már az elmúlt hetekben is igencsak egyértelmű volt, hogy 2020-ban nem lehet biztonságos és igazságos körülmények között olimpiát rendezni. A mindenki számára keserű döntés számos következménnyel jár, többek között ezeket is megpróbáltuk kitárgyalni. Hogyan érinti a halasztás a 2021-es nemzetközi sporteseményeket? Mi a helyzet a pályafutásuk végéhez közelítő sportolókkal? És vajon a koronavírus-járvány átrendezheti az erőviszonyokat a sportban?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket is feszegettünk podcastünkben, amit megtekinthettek videós formában, de meghallgathatjátok a hagyományos módon is, Soundcloudon vagy iTuneson keresztül. 


Hozzászólások