Napi - Korrekorder világbajnok normálsáncon, olasz győzelem az év első klasszikusán
Korrekorder világbajnok normálsáncon, olasz győzelem az év első klasszikusán
Fotó: Europress/AFP

Korrekorder világbajnok normálsáncon, olasz győzelem az év első klasszikusán

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/28 05:14

Szombaton is Gut-Behrami nyert Val di Fassában. A svájci Lara Gut-Behrami szombaton is legyőzhetetlennek bizonyult a női alpesi sízők Val di Fassában zajló vk-állomásának második lesikló-viadalán.

Bolshunov lehajrázta a norvég armadát, első vb-aranyát szerezte. Az Orosz Síszövetség zászlaja alatt induló Alekszandr Bolsunov győzelmét hozta a férfi sífutók szombati síatlon versenyszáma az északisí-vb-n, míg a nők versenyét a norvég Therese Johaug nyerte.

Zubcic a friss világbajnokot megelőzve győzött Banskóban. A horvát Filip Zubcic nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati óriás-műlesikló versenyét, a bulgáriai Banszkóban.

Megvan Quick Step első egynapos győzelme, Ballerini nyerte az Omloopot! Összejött a mezőnyhajrá az Omloop Het Nieuwsbladon, a Deceuninck-Quick Step versenyzője, Davide Ballerini nyerte a belga szezonnyitót.

A 34 éves Zyla lett minden idők legidősebb normálsáncos világbajnoka. A lengyel Piotr Zyla nyerte szombaton a síugrók normálsáncos viadalát a németor-szági Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokságon.

Az első két kiemelt vívja a döntő a montpellier-i tenisztornán. Az előzetes esélyeknek megfelelően Roberto Bautista Agut és David Goffin jutott döntőbe Montpellier-ben.

MTI/Hosszabbítás

Hozzászólások