Napi - Zsóri Dánielé a Puskás-díj, Lionel Messi az év játékosa
Zsóri Dánielé a Puskás-díj, Lionel Messi az év játékosa
Fotó: Europress/AFP

Zsóri Dánielé a Puskás-díj, Lionel Messi az év játékosa

HosszabbitásHosszabbitás
2019/09/23 23:25

Első magyarként Zsóri Dániel nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) milánói gáláján vehetett át.

Lionel Messi lett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) az Év játékosa, az FC Barcelona argentin válogatott támadója hatodszor érdemelte ki az elismerést.

Miután nagy nehezen beengedték a WADA ellenőreit a moszkvai doppinglaborba, kiderült, hogy az oroszok valószínűleg manipulálták az adatokat. A doppingügynökség három hetet adott a Rusadának, hogy tisztázza magát, különben egyrészt újra felfüggesztik, másrészt ugorhat a tokiói olimpiai is az oroszoknak. 

Rázza a pofonfát a Rusada, már az oroszok tokiói olimpiai szereplése a tét | Hosszabbítás

Miután nagy nehezen beengedték a WADA ellenőreit a moszkvai doppinglaborba, kiderült, hogy az oroszok valószínűleg manipulálták az adatokat. A doppingügynökség három hetet adott a Rusadának, hogy tisztázza magát, különben egyrészt újra felfüggesztik, másrészt ugorhat a tokiói olimpiai is az oroszoknak.

Antonio Tiberi nyerte az U19-es egyenkéntit a férfiknál. Az olasz versenyző rögtön a start után kerékpárcserére kényszerült, amivel 20 másodpercet veszített, végül így is övé lett a legjobb idő.

Babos Tímea és Kristina Mladenovic címvédő párosa kijutott a női teniszezők október 27-én kezdődő sencseni WTA-világbajnokságára.

Fucsovics Márton továbbra is a 66. helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján. Babos három helyet javítva a 89. a női teniszezők között.

Hozzászólások