Napi - Törölték a washingtoni tenisztornát, Zanardi elhagyhatta a kórházat
Törölték a washingtoni tenisztornát, Zanardi elhagyhatta a kórházat
Fotó: Europress/AFP

Törölték a washingtoni tenisztornát, Zanardi elhagyhatta a kórházat

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/21 23:20

Kedden elhagyta a sienai kórházat Alex Zanardi korábbi autóversenyző, paralimpiai bajnok, aki június 19-én verseny közben egy teherautóval ütközve súlyosan megsérült.

Elmarad a washingtoni tenisztorna, amely az eredeti tervek szerint az első hivatalos férfi verseny lett volna az átalakított versenynaptárban. A szervezők keddi közlése szerint az augusztus 14-i kezdéssel tervezett tornát a továbbra is meglévő utazási nehézségek, illetve a koronavírus ismételt terjedése miatt kellett lemondaniuk.

Babos Tímea szerint óriási baklövés lenne, ha a koronavírus-járvány közepette augusztus végétől megrendeznék az amerikai nyílt teniszbajnokságot.

Eric Dier meghosszabbította szerződését a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál. A 26 éves védekező középpályás 2024 nyaráig írt alá a londoni klubhoz.

Josep Guardiola a pályán kívül "nem igazán" tiszteli az Arsenalt, amely szombaton 2-0-ra legyőzte együttesét, a tavalyi győztes Manchester City-t a labdarúgót FA Kupa elődöntőjében.

Ügynöke szerint Gareth Bale nem hagyja el a spanyol labdarúgóbajnok Real Madridot. "Gareth-tel minden rendben. Még két év van hátra a szerződéséből, szeret Madridban élni, nem megy sehová" - fogalmazott Jonathan Barnett.

Hozzászólások