Napi - Befagyott tóba zuhant az orosz sífutó csapat busza, hatalmas magyar kerékpáros siker  Belgiumban
Befagyott tóba zuhant az orosz sífutó csapat busza, hatalmas magyar kerékpáros siker  Belgiumban, Rossi szerint Szalainak el kéne igazolnia
Fotó: Europress/AFP

Befagyott tóba zuhant az orosz sífutó csapat busza, hatalmas magyar kerékpáros siker  Belgiumban

HosszabbitásHosszabbitás
2020/12/31 05:50

Az osztrák Matthias Mayer nyert lesiklásban a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szerdai versenyén, Bormióban.

Fucsovics Márton értékelte saját 2020-as teljesítményét, előkerült a januári menetelés az Ausztrál Openen, köztük a Denis Shapovalov elleni győzelem, és a Roger Federerrel lejátszott meccs, illetve elmondta, hogy 2021-ben szeretne bejutni a top 30-ba. 

A Manchester United hosszabbításban szerzett góllal 1-0-ra múlta felül a vendég Wolverhampton Wanderers csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának kedd esti mérkőzésén.

Vas Kata Blanka megnyerte a belgiumi Ethias Cross cyclo-cross sorozat szerdai futamát.

Marco Rossi szövetségi kapitány azt javasolja Szalai Ádámnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának, hogy keressen magának új klubcsapatot.

A francia Jo-Wilfried Tsonga nem indul a februárra halasztott Ausztrál Openen. 

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) minden évben elkészíti az egyesületek eredményességi rangsorát, a győztes idén a Ferencváros lett.

A következő szezonban az eddigi kilencven perc helyett csak egy órát gyakorolhatnak majd a Forma-1 világbajnokság csapatai a versenyhétvégék első napjain.

Brutális közúti balesetet szenvedett a Tour de Skire utazó orosz sífutó válogatott egyik csapatbusza. Livigno mellett az erős havazásban egy kanyarban kisodródott a kisbusz, és az út fölé hajló lavinavédő galéria egyik oszlopát áttörve ötven métert zuhant, egyenesen az út menti tóba. Csodával határos módon a buszban utazó hat személy közül senki sem sérül meg súlyosabban.

Hozzászólások