Napi - Kikapott a Szeged, továbbjutott a Tottenham és a Milan, Aru új csapatba igazolt
Kikapott a Szeged, továbbjutott a Tottenham és a Milan, Aru új csapatba igazolt
Fotó: Europress/AFP

Kikapott a Szeged, továbbjutott a Tottenham és a Milan, Aru új csapatba igazolt

HosszabbitásHosszabbitás
2020/12/04 05:20

A MOL-Pick Szeged 26-24-re kikapott a német Flensburg Handewitt otthonban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában, csütörtökön.

Egy a Marcanak adott interjúban Diego Maradona fia kijelentette, valamennyi együttesnél, melyben édesapja megfordult, vissza kellene vonultatni a tízes mezt.

Az eredeti tervektől eltérően mégsem lehetnek nézők a jövő heti planicai sírepülő-világbajnokságon. A szlovén szervezők a koronavírus-járvánnyal összefüggő friss, kedvezőtlen adatok miatt kényszerültek erre a döntésre.

Csütörtöki eredményeikkel már az utolsó fordulóm előtt továbbjutott az Európa-Liga csoportkörből a Tottenham és a Milan is.

Életmentő műtéten esett át Eva Pinkelnig osztrák női síugró, miután edzésen olyan súlyosan megsérült, hogy berepedt a lépe.

Csütörtök délután hivatalossá vált, amit az olasz sajtó már napok óta kész tényként kezelt. Fabio Aru új csapatot talált magának, és a Qhubeka Assos-hoz igazolt.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) külön engedélyének köszönhetően részt vehet a fiatal Forma-1-es versenyzőknek fenntartott tesztnapon a Renault-val a kétszeres világbajnok Fernando Alonso, aki jövőre visszatér az F1-es mezőnybe. A 39 éves spanyol pilóta a december 15-én, Abu-Dzabiban sorra kerülő teszten vezetheti a Renault-t.

A BMW bejelentette, hogy a jövő évi szezon végén kiszálnak a Formula-E versenysorozatból. 

Hozzászólások