Napi - Szalaiék bennmaradtak, Gulácsiék kikaptak; Kulcsár Krisztián a MOB elnöke
Szalaiék bennmaradtak, Gulácsiék kikaptak; Kulcsár Krisztián a NOB elnöke
Fotó: Europress/AFP

Szalaiék bennmaradtak, Gulácsiék kikaptak; Kulcsár Krisztián a MOB elnöke

HosszabbitásHosszabbitás
2020/06/20 22:48

Nehéz újrakezdést jósolnak a szakértők a Premier League-ben.

Európa-bajnoki ezüstérmes úszónkkal, Szilágyi Liliánával beszélgettünk.

Julian Nagelsmann megvédte a távozó Timo Wernert.

Szalai Ádám csapata, a Mainz 3-1-re nyert a Werder Bremen ellen a német labdarúgó-bajnokság 33., utolsó előtti fordulójában, ezzel kiharcolta a bennmaradást. Nem sikerült jól a második helyezett Dortmund elleni hazai rangadó a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzignek: a lipcseiek 2-0-ra kikaptak.

Újabb négy évre Kulcsár Krisztiánt választották meg elnöknek a Magyar Olimpiai Bizottság szombati tisztújító közgyűlésén. A tisztséget 2017 májusa óta betöltő sportvezető - aki egyedüli jelölt volt - a tagságtól 103 támogató szavazatot kapott, hárman pedig nemmel voksoltak.

A Brighton 2-1-re nyert a vendég Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján, a hazaiak győztes találata a 95. percben született.

Hetvennégy éves korában elhunyt Svein Arne Hansen, az Európai Atlétikai Szövetség (European Athletics) norvég elnöke.

Súlyos, de stabil az állapota Alex Zanardi korábbi autóversenyzőnek, paralimpiai bajnoknak, aki pénteken verseny közben teherautóval ütközve szenvedett súlyos sérülést.

Gerard Piqué pesszimista az éllovas Barcelona címvédését illetően a spanyol labdarúgó-bajnokságban, miután a katalán gárda péntek este gól nélküli döntetlent játszott Sevillában.

Hozzászólások