Napi - Serena Williams sérülés miatt feladta a döntőt, csúnya zakóval kezdett Frank Lampard a Chelsea kispadján
Serena Williams sérülés miatt feladta a döntőt, csúnya zakóval kezdett Frank Lampard a Chelsea kispadján
Fotó: Europress/AFP

Serena Williams sérülés miatt feladta a döntőt, csúnya zakóval kezdett Frank Lampard a Chelsea kispadján

HosszabbitásHosszabbitás
2019/08/11 22:51

Serena Williams mindössze négy játék után feladta torontói kemény pályás női tenisztorna döntőjét, amelynek győztese a hazai Bianca Andreescu lett.

A jövő nyári tokiói olimpián résztvevő sportolók egészségéért és jóllétéért aggódik a sportvilág, miután újabb áldozatot gyűjtött be az embertelen hőség Japánban: csütörtökön egy olimpiai építkezésen dolgozó munkás halt meg szívrohamban, miután kültéri munkát végzett az egyik helyszínen.

Tokió 2020: Olimpiai munkás a gyilkos japán hőhullám újabb áldozata | Hosszabbítás

A jövő nyári tokiói olimpián résztvevő sportolók egészségéért és jóllétéért aggódik a sportvilág, miután újabb áldozatot gyűjtött be az embertelen hőség Japánban: csütörtökön egy olimpiai építkezésen dolgozó munkás halt meg szívrohamban, miután kültéri munkát végzett az egyik helyszínen. A japán közszolgálati média tudósításai szerint július 29. és augusztus 4.

A mindössze 13 éves Oleksii Sereda történelmi győzelmet aratott a műugrók kijevi Európa-bajnokságának vasárnapi zárónapján.

Kilencedik helyen végzett a magyar válogatott a norvégiai Sandnesben rendezett atlétikai csapat Európa-bajnokság második vonalának számító 1. osztály küzdelmeiben, így kiesett.

Kovács Sarolta olimpiai kvótát szerzett az angliai öttusa Európa-bajnokságon. Szombaton a hetedik helyen záró Demeter Bence vívta ki az indulás jogát a tokiói olimpiára.

A Manchester United házigazdaként 4-0-ra győzött a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A magyar leány válogatott aranyérmet nyert az U17-es kézilabda Európa-bajnokságon.

MTI

Hozzászólások